Kompanija za veb dizajn, izrada sajta i razvoj u Švajcarskoj

Mi smo veb agencija za kreiranje veb sajtova u Švajcarskoj sa prilagođenim veb dizajnom. Dizajn veb stranice značajno doprinosi korisničkom iskustvu. Kao veb agencija orijentisana na dizajn, vašu veb stranicu pretvaramo u digitalno iskustvo. Radite sa agencijom za veb dizajn i razvoj veb stranica u Švajcarskoj. Uvek ćete dobiti najbolje.  Za sva pitanja, nedoumice i slično, stojimo vam na raspolaganju svakog dana.
 


Kompanija za veb dizajn i razvoj u Švajcarskoj

Naša agencija za veb dizajn u Švajcarskoj razvija prilagođene veb sajtove. Podržavamo nova preduzeća, mala i srednja preduzeća i korporacije u postizanju željenog efekta pomoću odgovarajuće veb stranice.
Image
  • Web dizajn i Web razvoj

  • Digitalni marketing
  • Izrada veb stranica e-trgovine - web prodavnice

  • Prilagodljiv dizajn za pametne telefone i tablete

  • Razvoj WordPress sajtova

  • Razvoj JOOMLA sajtova

  • Optimizacija za pretraživače (SEO)

  • Podrška i održavanje sajtova

Naši Radovi

Nastojimo da postignemo zadovoljstvo klijenata radeći kao tim i ulažući sve napore da budemo efikasni u svim aspektima procesa izgradnje. Naša reputacija je zasnovana na našoj sposobnosti da zadovoljimo potrebe klijenata, a primer je visokog nivoa ponovljenih poslova koje su nam poverili naši klijenti.
Image

Izrada sajta Švajcarska za fitnes studio - teretanu sa opcijom online zakazivanja

Izrada i razvoj web sajta za Fitnes Studio po najnovijim web standardima.

Pored dizajna, za Fitnes Studio u Švajcarskoj razvili smo i sistem za rezervaciju termina za sve usluge koje su u ponudi u ovom studiju.

Studio raspolaže najnovijom tehnologijom i mašinama programa za mršavljenje i relaksaciju koje su ujedno i jedinstvene na tržištu Švajcarske što je EUPROWEB timu za razvoj predstavljalo dodatnu motivaciju.
Image

Izrada i Redizajn sajta za salon lepote Exquisito

EKSKUISITO se nalazi na pola puta između Araua i Oltena, preko puta restorana Rebstock.

Dostupna su besplatna parking mesta, a do železničke stanice se stiže za oko 3 minuta hoda.
Image

Izrada sajta za Fotografe

Foto Čoče je najbolji tim za fotografisanje proslava na području cele Švajcarske.

Fotografisanje venčanja, snimanje bezvremenskih elegantnih proslava. Inspirisan spontanim i emotivnim trenucima.

Pokrivaju sve lokacije u Švajcarskoj. Pogledajte portfolio, cene i raspitajte se o svom detaljima na sajtu. Dostupnost u svakom trenutku.

Veb agencija za SEO strategiju

Analiziramo vašu veb stranicu i razvijamo odgovarajuću SEO strategiju na osnovu ciljeva kompanije i vaše marketinške strategije.

Technical SEO

SEO počinje sa arhitekturom sajta. Kao veb agencija sa SEO knov-hovom, strukturiramo veb stranice na takav način da pretraživači kao što su Google, Bing ili Iahoo! pravilno ih protumačiti. Kreiramo URL strukturu optimizovanu za pretraživače, obezbeđujemo brzo vreme učitavanja i obraćamo pažnju na ispravno popisivanje i indeksiranje sadržaja.

Sadržaj usklađen sa SEO-om

Relevantnost teme je ključna da bi SEO bio na prvom mestu u rezultatima pretrage. Da bi sadržaj bio klasifikovan kao relevantan, on mora biti formulisan na određeni način. Naša veb agencija radi sa partnerima koji tačno znaju šta je važno prilikom kreiranja sadržaja optimizovanog za pretraživače za veb lokaciju.
Image

O Nama

EUPROWEB ima talentovanu grupu programera, dizajnera i stručnjaka za digitalni marketing sa višegodišnjim iskustvom u izgradnji, rastu i poboljšanju online prisutnosti.

Internet tehnologijama se bavimo od 2005. godine. Predstavništvima u Beogradu, Nišu i Leskovcu pokrivamo celu Srbiju.


 

Prečice

Održavanje | Održavanje Wordpress Sajtova CenaIzrada online prodavnice Beograd cena 599€ |

WordPress podrška i održavanje. Ažuriranje i vodjenje vašeg WordPress sajt sa nama je mnogo lakše!! Osnovna ažuriranja, ažuriranja dodataka i još mnogo toga!
 
Kontaktirajte nas: +381 63 768 3881

Kontakt Info

Radno Vreme

  • Pon - Ned - 8:00 - 23:59h

RE.RS
Matični br: 65610752
PIB: 111709953

Search