Usluge Web dizajn Leskovac, Izrada sajtova Leskovac

EUPROWEB Vam nudi širok spektar usluga koji pokriva skoro sve oblasti web-a

  • WEB DIZAJN I WEB RAZVOJ - naša osnovna delatnost. Kada mi u EUPROWEB-u gradimo sajt, upravljamo se Web 2.0 filozofijom i i koristimo napredne tehnologije (X)HTML i CSS, PHP i MySQL, AJAX, FLASH, kako bi oživeli Vaš sajt. Takodje koristimo moderne i napredne CMS sisteme kao što su Joomla, WordPress, Drupal i drugi...koji Vam omogućavaju da lako i samostalno održavate svoj sajt.
  • CMS DIZAJN - je usluga izrade originalnih (custom) template-a za sve veće CMS sisteme kao što su Joomla, WordPress, Drupal i drugi.
  • REDIZAJN - Ukoliko imate zastareli sajt koga je već "pregazilo vreme" ili želite da postojeći HTML sajt "prebacite" odnosno konvertujete u neki od modernih CMS-a, EUPROWEB je prava ekipa za Vas.
  • LOGO DIZAJN - Logo je jedan vid brenda kompanije ili neke institucije. Logo je znak po kome treba da Vas razlikuju i zato izradu logotipa morate prepustiti iskusnim EUPROWEB dizajnerima.
  • ODRŽAVANJE SAJTOVA - Ukoliko već imate sajt i potrebno Vam je da se taj sajt ažurira novim informacijama i vestima, ili su Vam potrebne česte izmene i dorade na sajtu, onda je EUPROWEB pravo rešenje za Vas.
  • SEO - search engine optimisation - optimizacija web sajta za pretraživače je proces koji se sastoji od niza strategija i planiranja koje su usmerene ka povećanju posećenosti sajta zajedno sa povećanjem ranga odnosno boljom pozicijom na domaćim i svetskim pretraživačima. Google je trenutno jedan od najvećih svetskih internet pretraživača, a SEO usluga sa EUPROWEB-om može Vaš sajt dovesti na prvu stranicu Googla.

O Nama

EUPROWEB ima talentovanu grupu programera, dizajnera i stručnjaka za digitalni marketing sa višegodišnjim iskustvom u izgradnji, rastu i poboljšanju online prisutnosti.

Internet tehnologijama se bavimo od 2005. godine. Predstavništvima u Beogradu, Nišu i Leskovcu pokrivamo celu Srbiju.


 

Prečice

Održavanje | Održavanje Wordpress Sajtova CenaIzrada online prodavnice Beograd cena 599€ |

WordPress podrška i održavanje. Ažuriranje i vodjenje vašeg WordPress sajt sa nama je mnogo lakše!! Osnovna ažuriranja, ažuriranja dodataka i još mnogo toga!
 
Kontaktirajte nas: +381 63 768 3881

Kontakt Info

Radno Vreme

  • Pon - Ned - 8:00 - 23:59h

RE.RS
Matični br: 65610752
PIB: 111709953

Search