Portfolio

Izrada sajta za turističku agenciju

Izrada sajta za turističku agenciju

Predstavljamo vam jedan od naših najnovijih projekata - sajt za firmu Повезивање бисера. Ovaj projekat nam je pružio priliku da pokažemo naše znanje i kreativnost u kreiranju moderne i funkcionalne veb stranice.

Dizajn sajta je bio ključan element ovog projekta. Kombinovali smo estetiku sa funkcionalnošću, kako bi kreirali veb stranicu koja je vizuelno privlačna, ali i jednostavna za navigaciju i korišćenje.

Implementirali smo funkcionalnosti kao što su pretraga proizvoda, filteri za sortiranje i pregled proizvoda po kategorijama. Kao rezultat ovog projekta, firma Повезивање бисера je dobila modernu veb stranicu koja je privukla nove korisnike i poboljšala korisničko iskustvo postojećih.

Date

18 april 2023

Tags

Corporate, Logo dizajn, Responsive, web dizajn

O Nama

EUPROWEB ima talentovanu grupu programera, dizajnera i stručnjaka za digitalni marketing sa višegodišnjim iskustvom u izgradnji, rastu i poboljšanju online prisutnosti.

Internet tehnologijama se bavimo od 2005. godine. Predstavništvima u Beogradu, Nišu i Leskovcu pokrivamo celu Srbiju.


 

Prečice

Održavanje | Održavanje Wordpress Sajtova CenaIzrada online prodavnice Beograd cena 599€ |

WordPress podrška i održavanje. Ažuriranje i vodjenje vašeg WordPress sajt sa nama je mnogo lakše!! Osnovna ažuriranja, ažuriranja dodataka i još mnogo toga!
 
Kontaktirajte nas: +381 63 768 3881

Kontakt Info

Radno Vreme

  • Pon - Ned - 8:00 - 23:59h

RE.RS
Matični br: 65610752
PIB: 111709953

Search