Održavanje Wordpress Sajtova Cena

Održavanje WordPress sajta

Najveći broj sajtova poznatih firmi, je napravljen u WordPressu. WordPress je veoma dobro optimizovan za pretraživače pa se sajtovi koji su napravljeni u WordPressu mogu veoma lako optimizovati.

Tehničko održavanje sajta obuhvata ažuriranje WordPress sistema, ažuriranje tema, ažuriranje pluginova na najnovije verzije i po potrebi izmenu datih fajlova i bekap sajta. Na kraju meseca dobijate detaljni izveštaj (šta je u toku meseca rađeno na vašem sajtu).

WordPress je jedna od najpopularnijih platformi, sa 50% svih veb lokacija izgrađenih na njoj. Kao i svakoj drugoj digitalnoj platformi, veb lokacijama je takođe potrebno održavanje kako bi se obezbedile bolje performanse i vreme neprekidnog rada.
Image

Vrhunski programeri WordPress-a su veoma traženi.

Naš tim vam je uvek na usluzi i na samo jedan poziv. Potrudićemo se da vaša veb adresa funkcioniše baš onako kako bi trebalo da funkcioniše – besprekorno.
Image

Angažujte najbolje WordPress programere

WordPress podrška i stručnost. Naš tim stručnjaka za WordPress dostupan je non-stop. Za rešavanje problema bilo koje veličine u vezi sa vašom veb lokacijom. Svaki od članova našeg tima za podršku je stručnjak za WordPress

Nedostatak održavanja veb stranice takođe ima štetne efekte na dizajn korisničkog interfejsa koji neće biti u skladu sa najnovijim trendovima.Brzina učitavanja veb stranice može da se smanji zbog nedostatka održavanja što može uticati na poslovanje i gubitak prihoda.

Nudimo prilagođeni razvoj i održavanje. Ažuriranja WordPress softvera se redovno objavljuju i moraju se stalno učitavati na vašu veb lokaciju da bi ona ispravno funkcionisala.

Kontaktirajte nas

O Nama

EUPROWEB ima talentovanu grupu programera, dizajnera i stručnjaka za digitalni marketing sa višegodišnjim iskustvom u izgradnji, rastu i poboljšanju online prisutnosti.

Internet tehnologijama se bavimo od 2005. godine. Predstavništvima u Beogradu, Nišu i Leskovcu pokrivamo celu Srbiju.


 

Prečice

Održavanje | Održavanje Wordpress Sajtova CenaIzrada online prodavnice Beograd cena 599€ |

WordPress podrška i održavanje. Ažuriranje i vodjenje vašeg WordPress sajt sa nama je mnogo lakše!! Osnovna ažuriranja, ažuriranja dodataka i još mnogo toga!
 
Kontaktirajte nas: +381 63 768 3881

Kontakt Info

Radno Vreme

  • Pon - Ned - 8:00 - 23:59h

RE.RS
Matični br: 65610752
PIB: 111709953

Search