Image

Održavanje joomla sajtova 50e mesečno

Započnite sa svojim profesionalnim Joomla veb održavanjem još danas. 

Ako imate Joomla veb sajt i morate da ga ažurirate ili migrirate na drugi server, pronašli ste pravu kompaniju. Kod nas dobijate punu podršku od stručnjaka za Joomla sajt. Rešite svoj Joomla problem odmah. Neka vam naš stručnjak za Joomla sajtove odmah pomogne. Rešite problem sa Joomla za nekoliko minuta.

Naša iskustva sa održavanjem Joomla CMS-a su velika. Joomla je sistem koji se najčešće koristi za izradu sajtova. Sa Joomla-om smo krenuli da radimo 2008. godine i do sada smo napravili više od 100 sajtova na ovoj platformi. 

Joomla CMS koriste velike, poznate kompanije, uključujući IKEA, eBai i General Electric. Joomla je jedini veliki CMS koji je u potpunosti izgrađen od strane volontera iz celog sveta. Imamo snažnu vezu u zajednici i svi uživamo u izgradnji nečega što ima veliki globalni uticaj.

Ovaj CMS podržava radne tokove objavljivanja sadržaja, skalabilan je do velikih radnih opterećenja i lako se može proširiti kako bi podržao nove zahteve. Ako ste zainteresovani za održavanje Joomla sajta kontaktirajte nas!

Joomla održavanje sajta

Preko 15 godina iskustva sa najpoznatijim CMS 

☑️ Redovni update svih ekstenzija i dodataka
☑️ Redovni update Joomla core CMS-a
☑️ Redovni update komponenti
☑️ Redovni update pluginova
☑️ Redovni backup svih fajlova 
☑️ Redovni backup MySQL baze podataka
Image
Image

Imate problem sa Joomla-om? Mi smo tu da vam pomognemo...

Ako vam se desilo da vaš Joomla sajt počne da se ponaša nepredvidivo, da vas klik na sajtu odvodi na neke druge sajtove, ili prosto da se vaš sajt odjednom ne vidi –  verovatno je hakovan i vreme je da se obratite profesionalcima da reše problem.

Joomla je veoma dobar i moćan sistem za upravljanje sadžajem, ali ima otvoren kod (Open source CMS), te je veoma ranjiv ako se ne nadograđujue na najnovije verzije s vremena na vreme.

Brza podrška

Rešavanja problema u najkraćem mogućem roku.

Servis

Redovno održavanje web stranice i ažuriranje.

Pozovite

Tel; Viber; Whatsapp; 063 7683 881

O Nama

EUPROWEB ima talentovanu grupu programera, dizajnera i stručnjaka za digitalni marketing sa višegodišnjim iskustvom u izgradnji, rastu i poboljšanju online prisutnosti.

Internet tehnologijama se bavimo od 2005. godine. Predstavništvima u Beogradu, Nišu i Leskovcu pokrivamo celu Srbiju.


 

Prečice

Održavanje | Održavanje Wordpress Sajtova CenaIzrada online prodavnice Beograd cena 599€ |

WordPress podrška i održavanje. Ažuriranje i vodjenje vašeg WordPress sajt sa nama je mnogo lakše!! Osnovna ažuriranja, ažuriranja dodataka i još mnogo toga!
 
Kontaktirajte nas: +381 63 768 3881

Kontakt Info

Radno Vreme

  • Pon - Ned - 8:00 - 23:59h

RE.RS
Matični br: 65610752
PIB: 111709953

Search