Održavanje sajtova - Cena Održavanja Sajta 50€ mesečno

Cena Odrzavanja SajtaZašto je održavanje sajta važno? Sa redovnim održavanjem sajta, vaš sajt će raditi glatko. Nema nezadovoljnih posetilaca jer nešto na sajtu nije funkcionisalo ili je veza koju ste dali prekinuta. Redovni posetioci traže ono što je novo i zbog toga bi trebalo da im pružite nove i uzbudljive informacije, proizvode ili funkcije.

Kada korisnici stignu na vašu početnu stranicu, u roku od par sekundi oni donose odluku o tome da li da istraže sajt ili da odu sa sajta. Dakle nemate baš puno vremena da privučete njihovu pažnju. Zato je jako važno da sajt bude redovno ažuriran novim i svežim informacijama.

Ažurirajte Software - Ažurirajte WordPress i dodatke

WordPress CMS se koristi iz mnogo razloga, jedan od razloga je taj što se stalno ažurira i poboljšava što ga čini bezbednijim. Kada WordPress objavi novu verziju, neophodno je ažurirati sajt. Ako to ne uradite vaš sajt postaje ranjiv. Ažuriranje dodataka (Plugins) treba tretirati na isti način - sva ažuriranja softvera su oblik zaštite.

Pravljenje rezervne kopije - Back Up

Pravljenje rezervne kopije vašeg sajta je obavezna stvar i trebalo bi je raditi redovno, posebno za one koji često ažuriraju svoj sajt. Loše stvari se jednostavno dešavaju. Nemojte očekivati da vaš veb host čuva rezervnu kopiju za vas. Iako može postojati, ta kopija može biti stara i bez najnovijih ažuriranja sajta. Ako se server sruši iz nekog razloga ili ako vaš sajt bude hakovan ili ako napravite neku veliku grešku, sav vaš trud može jednostavno nestati.

Održavanje Facebook stranica Cena 50€ mesečno

Održavanje sajtova cenaU 50e mesečnog održavanja sajta spada:

 • Ažuriranje svih pluginova
 • Ažuriranje WordPress core CMSa i svih komponenti
 • Ažuriranje svih tema na sajtu
 • Mesečno kreiranje rezervne kopije baze
 • Mesečna optimizacija baze
 • Čišćenje neiskorišćenih tagova
 • Čišćenje obrisanih postova
 • Čišćenje neiskorišćenih kategorija
 • Brisanje neodobrenih spam komentara
Za dodatne informacije o održavanju sajtova pozovite 0637683881


Održavanje Facebook stranica Cena 50€ mesečno

Bolje sprečiti nego lečiti

Bezbednost.Ovo je najvažniji razlog da održavanje veb sajta uvek bude u fokusu, posebno ako vaš web sajt čuva bilo koji oblik informacija o klijentima.
Ako koristite neki od CMSa kao što je WordPress ili Joomla ili slično, morate se uvek bidi sigurni da su redovna ažuriranja softvera i bezbednosne zakrpe uvek instalirane.
Hakerima može biti lako i privlačno da pronađu i ciljaju veb lokacije koje su predugo neaktivne. Zato ih morate preduhitriti. Bolje sprečiti nego lečiti.

Ne dozvolite sebi...

Vaš web sajt je veoma važan element vašeg poslovanja. Ako je ažuriran i radi glatko, to može biti dragocena podrška i prednost u odnosu na vašu konkurenciju. Ako nije u dobrom stanju, može vas skupo koštati.

Kada zaostanete sa svojim potrebama za održavanjem, to može biti prilično težak proces da se web sajt vrati u kolosek. Ponekad, ako se sajt predugo ne održava, lakše je jednostavno sve odbaciti i ponovo izgraditi sajt od nule. Zato nemojte dozvoliti da do toga dodje.

Kompanije se menjaju na bolje kada rade sa EUPROWEB-om

"Najbolji. Tretiraju nas kao kraljeve. Hvala momci, samo tako nastavite!"
Dejan, Beograd.PRO

"EUPROWEB team impressed me on multiple levels. We can't understand how we've been living without these guys."
Jack Jackson

"EUROWEB tim je uvek spreman da uradi ono što je potrebno da bi posao bio obavljen."
Leskovac.BIZ

Održavanje Joomla Sajtova

Već imate Joomla sajt ili ste pokrenuli novi Joomla sajt i potrebna vam je podrška i održavanje? Tražite novog digitalnog partnera koji će vam pomoći u upravljanju vašom Joomlom?

Sa preko 16 godina iskustva u izgradnji i podršci Joomla veb sajtova u mnogim industrijama, tu smo da vam pomognemo. Ako vam je potrebna pomoć u administriranju, rešavanju problema ili kreiranju novih funkcija, možete iskoristiti  kompletne usluge naše agencije.

Takođe možemo vam pomoći da obezbedimo da vaša Joomla veb instalacija koristi najnovije verzije kako bi bila bezbedna i zdrava. U nastavku pogledajte opseg usluga podrške koje pružamo za Joomla.
Održavanje Joomla Sajta Cena

 • Donosimo preko 16 godina iskustva u kreiranju i podršci Joomla rešenja zasnovanih na rezultatima za organizacije i vladina odeljenja svih oblika i veličina. Obučeni smo i iskusni u najnovijim verzijama Joomle.

 • Pošto smo specijalizovani za strategiju, upravljanje projektima i front i back-end Joomla razvoj, imaćete jednu pouzdanu tačku za kontakt za potrebe vaše veb stranice. Možemo da radimo u svim onlajn okruženjima, upravljamo revizijom Joomla koda i pratimo VCAG AA smernice za pristupačnost, a sve to istovremeno pružajući stalno održavanje, podršku i testiranje performansi.

 • Kao iskusna digitalna agencija, nastojimo da premašimo očekivanja u svemu što radimo. Zato ostajemo na čelu Joomla tehnologije i najbolje prakse. U našem dokazanom agilnom procesu dizajna, sarađujemo sa vašim ključnim zainteresovanim stranama tokom vašeg projekta i odvajamo vreme da razumemo vaše probleme i ciljeve pre nego što kreiramo prilagođeno rešenje.

 • Kao vaš digitalni partner od poverenja, nastavljamo da vam pomognemo dugo nakon pokretanja vašeg projekta, uz stalnu podršku prilagođenu vašim potrebama. Nudimo prilagođene pakete za održavanje veb sajta, strateško uputstvo za modifikovanje i skaliranje vašeg web sajta kako vaše poslovanje raste i proaktivno upravljanje izveštavanjem o vašem web sajtu, bezbednosnim i sistemskim ažuriranjima.
Joomla Održavanje Sajta Cena
Joomla Održavanje Sajtova

O Nama

EUPROWEB ima talentovanu grupu programera, dizajnera i stručnjaka za digitalni marketing sa višegodišnjim iskustvom u izgradnji, rastu i poboljšanju online prisutnosti.

Internet tehnologijama se bavimo od 2005. godine. Predstavništvima u Beogradu, Nišu i Leskovcu pokrivamo celu Srbiju.


 

Prečice

Održavanje | Održavanje Wordpress Sajtova CenaIzrada online prodavnice Beograd cena 599€ |

WordPress podrška i održavanje. Ažuriranje i vodjenje vašeg WordPress sajt sa nama je mnogo lakše!! Osnovna ažuriranja, ažuriranja dodataka i još mnogo toga!
 
Kontaktirajte nas: +381 63 768 3881

Kontakt Info

Radno Vreme

 • Pon - Ned - 8:00 - 23:59h

RE.RS
Matični br: 65610752
PIB: 111709953

Search