Izrada sajta za online prodaju cena 249€

Online prodaja postala je sve popularnija u poslednje vreme, a sajt za online prodaju je neophodan deo uspešnog poslovanja na internetu. Kako bi vaša online prodavnica bila uspešna, potrebno je da bude efikasna, privlačna i da nudi dobar korisnički doživljaj. Zato je izrada sajta za online prodaju važan korak u poslovanju na internetu.

Kod izrade sajta za online prodaju, naša agencija EUPROWEB fokusira se na kreiranje funkcionalnih, intuitivnih i privlačnih dizajna, koji omogućavaju lako korišćenje i preglednost svih proizvoda i usluga koje nudite. Takođe, vodimo računa o optimizaciji sajta za pretraživače, što će vam pomoći da privučete više kupaca i ostvarite veću prodaju.

Naša agencija nudi različite opcije za izradu sajtova za online prodaju, a cena za osnovni paket koji podrazumeva izradu sajta na osnovu unapred napravljenog šablona kreće se već od 249€. Ovaj paket je idealan za početnike i manje biznise koji žele da započnu sa online prodajom na brz i efikasan način.

Image

Naša agencija nudi različite opcije za izradu sajtova za online prodaju

Ipak, ukoliko želite da vaš sajt bude unikatan i prilagođen specifičnim potrebama vašeg biznisa, naš tim stručnjaka za web dizajn će osmisliti i kreirati unikatan sajt po vašim željama i potrebama. Cena za ovu opciju se formira u zavisnosti od obima posla, kompleksnosti projekta i vaših specifičnih zahteva.

Važno je naglasiti da cena za izradu sajta za online prodaju ne podrazumeva samo samu izradu, već i brojne druge usluge koje su ključne za uspešan online biznis, poput optimizacije sajta za pretraživače (SEO), integracije plaćanja, prilagođenog dizajna za mobilne uređaje i još mnogo toga.

Za sve dodatne informacije o našim uslugama i cenama, pozivamo vas da nas kontaktirate i zakažete besplatnu konsultaciju sa našim stručnim timom. Naši stručnjaci prate najnovije trendove u dizajnu i tehnologiji, kako bismo stvorili modernu online prodavnicu koja će biti prilagođena vašim specifičnim potrebama.

Takođe, nudimo i integraciju sa drugim platformama, kao što su društvene mreže i platforme za plaćanje, kako bismo vam omogućili najbolje moguće iskustvo u prodaji.

Osim izrade sajta za online prodaju, naša agencija nudi i usluge digitalnog marketinga, koje vam mogu pomoći da privučete više posetilaca i potencijalnih kupaca na vašu online prodavnicu. Ovde spadaju Google Ads kampanje, optimizacija za pretraživače, društveni mediji i drugi vidovi digitalnog oglašavanja.

Ukoliko razmišljate o pokretanju online prodavnice, ili želite unaprediti postojeću, naša agencija EUPROWEB može vam pomoći. Uz našu stručnost i iskustvo, zajedno možemo stvoriti online prodavnicu koja će biti jedinstvena i koja će ostvariti sve vaše poslovne ciljeve. Kontaktirajte nas danas i uverite se u kvalitet naših usluga.

Tel/Viber/Whatsapp - 063 7683 881

Image

O Nama

EUPROWEB ima talentovanu grupu programera, dizajnera i stručnjaka za digitalni marketing sa višegodišnjim iskustvom u izgradnji, rastu i poboljšanju online prisutnosti.

Internet tehnologijama se bavimo od 2005. godine. Predstavništvima u Beogradu, Nišu i Leskovcu pokrivamo celu Srbiju.


 

Prečice

Održavanje | Održavanje Wordpress Sajtova CenaIzrada online prodavnice Beograd cena 599€ |

WordPress podrška i održavanje. Ažuriranje i vodjenje vašeg WordPress sajt sa nama je mnogo lakše!! Osnovna ažuriranja, ažuriranja dodataka i još mnogo toga!
 
Kontaktirajte nas: +381 63 768 3881

Kontakt Info

Radno Vreme

  • Pon - Ned - 8:00 - 23:59h

RE.RS
Matični br: 65610752
PIB: 111709953

Search