Izrada sajta cena Novi Sad već od 295€

Dobrodošli u našu agenciju za izradu online prodavnica i web stranica u Novom Sadu! Mi smo tim stručnjaka za digitalni marketing i web dizajn koji su posvećeni pomoći lokalnim preduzetnicima u Novom Sadu da ostvare svoje ciljeve u online svetu.

Naša agencija nudi kompletnu uslugu izrade online prodavnica, od dizajna do programiranja i upravljanja. Bez obzira na to da li ste mala radnja ili velika korporacija, naš tim stručnjaka pruža personalizovanu uslugu koja odgovara vašim potrebama. Naša usluga izrade online prodavnica uključuje i SEO optimizaciju, što znači da će vaša prodavnica biti vidljiva i dostupna na svim pretraživačima.

Takođe, naša agencija pruža i usluge izrade web stranica, izrade logotipa i grafičkog dizajna. Naš tim stručnjaka za digitalni marketing može da vam pomogne da razvijete digitalnu strategiju za vaš brend, uključujući SEO, društvene medije i Google AdWords kampanje.

Image

Izrada sajta u Novom Sadu cena već od 295€

Kao glavni grad pokrajine Vojvodine, Novi Sad je privlačan grad za poslovanje. Grad je poznat po svojoj bogatoj kulturnoj baštini, a takođe ima i razvijenu ekonomiju i obrazovni sektor. Sa preko 300.000 stanovnika, Novi Sad je idealno mesto za pokretanje online biznisa.

Ukoliko tražite stručnjake za izradu online prodavnice ili web stranice u Novom Sadu, ne tražite dalje! Naša agencija vam nudi usluge koje će vam pomoći da ostvarite uspeh u digitalnom svetu. Kontaktirajte nas danas i saznajte više o tome kako vam možemo pomoći!

 
 
Image

Cena izrade WordPress sajta kreće već od 195€

Uz izradu sajta i online prodavnice, naša agencija nudi i usluge digitalnog marketinga koje vam mogu pomoći da povećate vidljivost vašeg biznisa u Novom Sadu. Naš stručni tim se sastoji od iskusnih stručnjaka za digitalni marketing, koji su spremni da vam pomognu u kreiranju i sprovođenju strategije marketinga koja će vam doneti rezultate. Naša usluga obuhvata planiranje i kreiranje kampanja na društvenim mrežama, SEO (optimizacija za pretraživače), Google Ads, email marketing i druge marketinške usluge koje su vam potrebne da biste privukli nove kupce i povećali prodaju.

Pored izrade sajta i digitalnog marketinga, nudimo i usluge održavanja vašeg sajta i društvenih mreža. Znamo da je vaša online prisutnost važna za uspeh vašeg biznisa u Novom Sadu, stoga se trudimo da održavamo vaše sajtove i profile na društvenim mrežama ažurnim i bezbednim. Naši stručnjaci će brinuti o svakom detalju vezanom za vašu online prisutnost, uključujući redovno ažuriranje sadržaja, popravku bilo kakvih grešaka ili problema i optimizaciju performansi sajta.

Ukoliko tražite stručnjake za izradu sajta, digitalni marketing i održavanje online prisutnosti vašeg biznisa u Novom Sadu, EUPROWEB je agencija koja vam može pružiti sve usluge na jednom mestu. Kontaktirajte nas danas da biste dobili više informacija o našim uslugama i kako vam možemo pomoći da postignete online prisutnost koju zaslužujete.

O Nama

EUPROWEB ima talentovanu grupu programera, dizajnera i stručnjaka za digitalni marketing sa višegodišnjim iskustvom u izgradnji, rastu i poboljšanju online prisutnosti.

Internet tehnologijama se bavimo od 2005. godine. Predstavništvima u Beogradu, Nišu i Leskovcu pokrivamo celu Srbiju.


 

Prečice

Održavanje | Održavanje Wordpress Sajtova CenaIzrada online prodavnice Beograd cena 599€ |

WordPress podrška i održavanje. Ažuriranje i vodjenje vašeg WordPress sajt sa nama je mnogo lakše!! Osnovna ažuriranja, ažuriranja dodataka i još mnogo toga!
 
Kontaktirajte nas: +381 63 768 3881

Kontakt Info

Radno Vreme

  • Pon - Ned - 8:00 - 23:59h

RE.RS
Matični br: 65610752
PIB: 111709953

Search